FAQ – Najčešće postavljana pitanja

Edukativne bicilističke gradiće najčešće naručuju: škole, vrtići, općine, gradske vijećnice, policijske jedinice, zaklade i prometni centri.

Proizvod se može naručiti popunjavanjem i slanjem obrasca dostupnog na kartici „NARUDŽBA” na mrežnoj stranici. Naručiti se može i putem e-pošte ili telefona; usluga na poljskom, engleskom, njemačkom, češkom i slovačkom jeziku.

Narudžba poslana e-poštom treba sadržavati:
– potpune detalje jedinice koja naručuje proizvod
– potpune podatke za izdavanje računa
– adresu na koju se treba dostaviti proizvod
– adresu e-pošte i telefon osobe koja naručuje proizvod
– naziv i, ako postoji, simbol proizvoda koji se naručuje

Prodavatelj će potvrditi prihvaćanje narudžbe slanjem potpisanog obrasca na e-mail adresu naručitelja.

Vrijeme isporuke traje od 7 do 35 radnih dana.

U okviru trenutne promocije – prijevoz je BESPLATAN.

Plaćanje se vrši bankovnim prijenosom prilikom naručivanja proizvoda, a temelji se na predračunu koji se izdaje i šalje e-poštom. Završna faktura bit će poslana e-poštom nakon uplate predračuna. U izuzetnim je slučajevima dopušten drugi oblik plaćanja; u tom slučaju pošaljite prijedlog na adresu e-pošte.

Biciklistički gradić za škole (ovisno o veličini) dvije osobe postave u roku od 30 do 90 minuta. Često u školama gradić samostalno rastavljaju učenici i za to im treba 10-ak minuta. Pojedini dijelovi gradića nisu teški – može ga rastaviti i jedna osoba.

Za rastavljane gradića nije potrebna nikakva obuka – rastavlja se prema priloženim uputama. Povezivanje semafora je također vlo jednostavno i intuituvno – dostupne su upute.

Od elemenata određenog gradića može se složiti (ovisno o potrebama) drugi projekt različite veličine.

Da, grad je siguran za korištenje i ima sigurnosnu oznaku CE. Međutim, kao i na običnoj cesti, sudionici trebaju nositi kacige na glavi i biti oprezni tijekom vožnje.

Povezivanje semafora vrlo je jednostavno i intuitivno; na mrežnoj stranici nalaze se detaljne upute.

Biciklistički gradić može se rastaviti unutar i izvan objekata, praktički na bilo kojoj ravnoj površini (teretane, igrališta, parkirališta, trgovi).

Kiša ne utječe na rad gradića. Ipak, vožnja po kiši ili pri jakom vjetru se ne preporučuje. Za vrijeme jakih vjetrova preporučuje se složenje znakova i semafora.

Semafori sadrže potpuno sigurne gel baterije sa sigurnim naponom od 12 V. Baterije se pune pomoću dostavljenog standardnog punjača koji se stavlja u običnu utičnicu. Za potpuno punjenje semafora potrebno je oko 10 sati. Napunjeni semafor može raditi 20 sati.

Gradić se rastavlja prema dostavljenom projektu. Upute za semafore su dostupne na mrežnoj stranici na jeziku svake zemlje u koju se gradić isporučuje (trenutno je 16 jezika).

Gradić se kupcu isporučuje cestovnim prijevozom (najčešće busom). Pakira se u obliku palete. Istovar traje od nekoliko do 10-ak minuta. Paleta se može otvoriti i pojedini dijelovi mogu se premjestiti na krajnje mjesto za pohranu.
Nakon pakiranja, biciklistički gradić zauzima površinu od 2 m2.

Da, isti se gradić može koristiti na različitim mjestima i tijekom različitih događanja unutar i izvan objekata.

Naravno, gradić se može i često koristi prilikom polaganja ispita za biciklističku kartu.

Elementi gradića se vrlo rijetko kvare. Na preko 1.000 prodanih gradića prijavljeno je nekoliko kvarova u vezi sa semaforama koji su odmah popravljeni ili zamijenjeni. Svi elementi grada vrlo su izdržljivi i prilično neometani. Za cijeli proizvod dano je jamstvo proizvođača i svi su rezervni dijelovi dostupni u svakom trenutku.

Proizvodi udovoljavaju svim zahtjevima koji su implementirani odredbama Direktive o općoj sigurnosti.
Mini cestovni znakovi izrađeni su od plastike i PVC-a. Osnove mini prometnih znakova su napravljene od plastike ili metala.
Semafori su izrađeni od metala i plastike. Imaju LED svjetla.
Prostirke su izrađene od gume.

Close Menu